ALGEMENE INFORMATIE

BVBA Advocaten Quatacker is een besloten vennootschap met de vorm van een burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA), met zetel te 8200 Sint-Michiels, Nachtegalendreef 32 en met kantoor te 8400 Oostende, Mercatorlaan 8.

Het ondernemingsnummer van het kantoor is 0682.653.237.

Alle advocaten van ons kantoor zijn advocaat in België en zijn ingeschreven aan de balie van West-Vlaanderen.

U kan ons contacteren via de rubriek ‘Maak een afspraak’ op deze website of per e-mail via het persoonlijk e-mailadres van elke advocaat, dat als volgt gevormd wordt: voornaam@quatacker.be.

Indien u verdere informatie wenst te bekomen of indien u een klacht heeft kan u ons bereiken:

via post op het adres van het kantoor te 8400 Oostende, Mercatorlaan 8, via e-mail op het adres ann@quatacker.be,
of via telefoon op het nummer +32 (0)59 51 40 40.

Onze beroepsaansprakelijkheid is verzekerd bij Amlin Europe NV, Koning Albert II laan 37, 1030 Brussel, via een gezamenlijke polis onderschreven door de Orde van Vlaamse Balies, en bij AG Insurance, Emiel Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, via Vanbreda Risk & Benefit, Plantin en Moretuslei 297, 2140 Antwerpen.

De polis die de beroepsaansprakelijkheid van uw raadsman verzekert verleent dekking voor de hele wereld, met uitzondering van eisen die tegen de verzekerde ingesteld worden in de VS of Canada of onder de wetgeving of de rechtsmacht van de VS of Canada.

Als advocaat ingeschreven aan de balie van West-Vlaanderen zijn wij onderworpen aan de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies, die u kan raadplegen op http://www.advocaat.be/Page.aspx?genericid=87, alsook aan de reglementen van de Balie van West-Vlaanderen, afdeling Brugge die geraadpleegd kunnen worden op het secretariaat van de Balie te 8000 Brugge, Gerechtsgebouw - Langestraat 120.

U kan de algemene voorwaarden en bepalingen die wij hanteren, raadplegen op onze website, via de rubriek ‘algemene voorwaarden’.


Ann Quatacker

- ann@quatacker.be -


Lees meer

Marc Quatacker

- marc@quatacker.be -


Lees meer

Terug

Ann Quatacker

Ann Quatacker werd in 2006 met grote onderscheiding licentiaat in de rechten aan de Universiteit Gent. Ann studeerde één jaar aan de Université Sorbonne te Parijs.

In 2007 behaalde zij een Master in General Management aan de Vlerick Leuven Ghent Management School.

In 2010 mocht Ann een diploma  Master in het Notariaat van de Vrije Universiteit Brussel op zak steken.

Ann startte in 2007 haar carrière als advocaat aan de balie van Brussel, bij het gereputeerd internationaal advocatenkantoor Allen & Overy. Zij werkte er op het M&A (Mergers & Acquisitions) departement.

In 2010 maakte zij de overstap naar de balie van Kortrijk, bij het kantoor Declerck Leterme Partners, waar zij haar procedurevaardigheden aanscherpte.

Ann vervoegde Advocaten Quatacker in 2013 en maakt sindsdien deel uit van de balie van Brugge.

Ann legt zich vooral toe op vennootschapsrecht, familierecht, familiaal vermogensrecht en successieplanning.

Marc Quatacker

Marc Quatacker studeerde in juli 1975 af als licentiaat in de rechten aan de Universiteit Gent.

Marc is als advocaat ingeschreven aan de balie te Brugge sedert 1 oktober 1975.

Hij was stichtend vennoot van het advocatenkantoor Advocaten Quatacker.

Marc Quatacker boogt op ruim 40 jaar ervaring in het brede familierecht. Hij is dan ook een gereputeerd echtscheidingsadvocaat.

Daarnaast is hij uitermate gespecialiseerd in bouwrecht en appartementsmede-eigendomsrecht.